Tarihe Mâl Olmuş ve Ünlü Şahsiyetlerin Biyografileri

KimdirKimdir.com

Hayrettin Karaoğuz Kimdir
Hayrettin Karaoğuz..

Hayrettin Onur Karaoğuz (d. 1 Ocak 1984, Bakırköy), Türk oyuncu, sunucu, komedyen.

Biyografi
Ailesinin tek çocuğu olan Hayrettin Karaoğuz, İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başladı. Sonrasında Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’ni bitirdi. 2004 yılında mezunu olduğu Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazandı.

Tiyatro

Okuduğu üniversitenin tiyatro kulübünde arkadaşlarıyla beraber tiyatro çalışmalarında bulundu, arkadaşlarıyla sahneledikleri “Kral Übü” oyunu ile en iyi reji, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı (2009). Hayrettin Karaoğuz bu oyunda “Kral Übü” karakteri ile İstanbul Belediyesi Kültür A.Ş tarafından en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görüldü. Ardından İş İşten Geçti, Savaş Baba, Ayak Bacak Fabrikası oyunlarında sahne aldı ve bu oyunlarla birçok yerde turneye çıktı.

Kariyeri

Üniversitede arkadaşlarıyla oluşturduğu ekiple videolar çekip sosyal medyada yayınladı. Okul hayatının son 2 yılı Beyoğlu’nda stand-up gösterileri yaptı. Üniversitenin son senesinde dönemin favori filmi “Issız Adam”‘a (Çağan Irmak) karşı çektikleri “Kızsız Adam” videosu medyada büyük ses getirdi. Turkcell “Nar Reklam Kampanyası, Doritos Hisseli Tatlar Kampanyası ve Fanta reklamlarına yer aldı. Rasim Öztekin, Işın Karaca, Neco ve Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı “Gelecekten Bir Gün” adlı sinema filminde başrol oyuncusu oldu. Star TV’de 2 sezon “Hayrettin” adlı komedi programını hazırlayıp sundu (2011-2013). 2013 yılında Atv’nin ramazan için hazırladığı 30 bölümlük yarışma programı Harry‘yi sundu. Ayrıca 2010 yılından bugüne 100’ü aşkın üniversitede tek kişilik gösterisi sundu. Birçok global firmanın bayi toplantılarında sahne aldı.

Eylül 2013-Mayıs 2014 döneminde Los Angeles YouTube stüdyolarında çalışmalar yaptı, Matt Damon, Keanu Reeves, Cuba Gooding Jr., Jennifer Garner gibi isimlerle tanışan Karaoğuz, İngiliz asıllı youtuber Sam Pepper ile videolar yaptı. Aynı zamanda YouTube’un Los Angeles’taki workshop’larına katıldı, mesleği ve kariyeri anlamında eğitimler aldı. Karaoğuz’un Aralık 2017 itibariyle YouTube kanalının 1 milyon 350 bini aşan abonesi, 120 bin Twitter, 590 bin İnstagram takipçisi vardır.

Özel yaşamı
Hayrettin Karaoğuz Aralık 2017 itibariyle bekârdır.

Filmografi

Sinema filmleri

  • Gelecekten Bir Gün (2009) – Tolga
  • Kızsız Adam (Kısa Film) (2009) – Alper
  • Vezir Parmağı (2017)

Televizyon programları

  • Hayrettin (Star TV) (2011)
  • Harry (atv-yarışma) (2013)

Klipleri

  • Işın Karaca – Dert Bende Derman Sende
  • Direc-t – Derya

Reklam Alanı

Biyografi Detayları
  • Burç: -
  • Meslek: -
  • Doğum Tarihi: -
  • Ölüm Tarihi: -
  • Doğum Yeri: -
  • Ölüm Yeri: -
  • Ekleyen: admin
  • Tarih: 25/12/2017
  • Kategori: Oyuncu,Sunucu
  • Görüntülenme: 325

Reklam Alanı

© Kimdir
%d blogcu bunu beğendi: